Press release

4 feb. 2022 Stockholm, SE

EY nominerade till financial advisor of the year

EY toppar Mergermarkets lista över flest antal företagstransaktioner under perioden 1 oktober 2020 - 30 september 2021, där EY agerat som M&A-rådgivare. Dessutom har rådgivnings- och revisionsföretaget också blivit nominerade till Mergermarket financial advisor of the year.

Presskontakt
Staffan Folin

Partner, Health, Science & Wellness, Strategy and Transactions, EY Sverige

Partner inom Corporate Finance. Över tjugo års erfarenhet av M&A. Arbetar främst med kunder inom hälsosektorn. Basketentusiast och hobbytränare.

Relaterade ämnen Strategy and Transactions

EY toppar Mergermarkets lista över flest antal företagstransaktioner där EY agerat som M&A-rådgivare under perioden 1 oktober 2020 - 30 september 2021. Dessutom har rådgivnings- och revisionsföretaget också blivit nominerade till Mergermarket financial advisor of the year.

Nyligen släppte Mergermarket sin årliga rapport över vem som är rådgivare vid flest företagsaffärer, M&A. Rapporten visar att EY kan titulera sig bäst i branschen med totalt 75 genomförda M&A:s i Sverige.

–Det är väldigt kul att få ett kvitto på det man gjort. Vi har ett fantastiskt team, som under 2021 mer än dubblerade antalet transaktioner vi var rådgivare vid jämfört med föregående år, trots stora utmaningar med restriktioner och omvärldsläge. M&A-marknaden var sett till hela året mycket stark, och som det ser ut just nu kan vi nog vänta oss att det höga trycket fortsätter, säger Staffan Folin, Investment Banking och Corporate Finance Leader på EY i Norden.

EY är dessutom nominerade till att vinna Mergermarkets utmärkelse financial advisor of the year.