Press release

15 mars 2022 Stockholm, SE

EY Doberman bland de starkaste varumärkena

Enligt undersökningsföretaget Regi är EY Doberman ett av de starkaste varumärkena i kommunikationsbranschen. Design- och innovationsföretaget kammar hem en åttondeplats på listan, och är med det bäst inom sitt gebit. Därtill tog EY Doberman en andraplats i kategorin ”tjänste- och produktdesign” när Regi utsåg Årets byrå 2022.

Presskontakt
Stina Gustafsson

EY, PR-chef och presskontakt i Sverige

Ansvarar för PR och medierelationer på EY i Sverige. Samhällsintresserad i allmänhet, intresserad av medier i synnerhet.

Relaterade ämnen Digitalisering

Enligt undersökningsföretaget Regi är EY Doberman ett av de starkaste varumärkena i kommunikationsbranschen. Design- och innovationsföretaget kammar hem en åttondeplats på listan, och är med det bäst inom sitt gebit. Därtill tog EY Doberman en andraplats i kategorin ”tjänste- och produktdesign” när Regi utsåg Årets byrå 2022.

Undersökningsföretaget Regi genomförde nyligen sin årliga studie över reklambranschen, och passade samtidigt på att utse de starkaste varumärken inom den svenska kommunikationsbranschen. EY Doberman kniper en plats på topp 10-listan, och enligt Lisa Lindström är det enträget arbete med ambition, kultur och trivsamhet som givit resultat.

– Allt vi gör bygger en på en enkel formel där fokus på människorna och relationerna på EY Doberman, är precis lika viktigt som vår, nästan maniska, ambition att varje dag överträffa oss själva i det vi skapar för våra kunder. Det har vi varit benhårt konsekventa och uthålliga med i över två decennier, och det här känns som ett kvitto på det som vi är enormt stolta över, säger Lisa Lindström, VD på EY Doberman.

Enligt branschtidningen Resumé deltog över två tusen köpare av kommunikationsstjänster i studien. EY Doberman knep också en andraplats i kategorin ”tjänste- och produktdesign” när Regi utsåg Årets byrå 2022.