Press release

22 mars 2022

SHE Conference kommer till Stockholm

Europas största jämställdhetskonferens hålls för första gången i Sverige. Torsdagen den 24 mars är det dags för SHE Conference, en heldag på Nacka Standmässa med intressanta samtal och workshops.

Presskontakt
Stina Gustafsson

EY, PR-chef och presskontakt i Sverige

Ansvarar för PR och medierelationer på EY i Sverige. Samhällsintresserad i allmänhet, intresserad av medier i synnerhet.

Europas största jämställdhetskonferens hålls för första gången i Sverige. Torsdagen den 24 mars är det dags för SHE Conference, en heldag på Nacka Standmässa med intressanta samtal och workshops.

SHE Conference startade i Oslo 2015 och har sedan dess vuxit, i år genomförs konferensen för första gången i Stockholm och även i Helsingfors. Tema för årets konferens är ”Make it Happen” och programmet för Stockholm innehåller många intressanta samtal med inspirerande talare och företagsledare.

På huvudscenen under vinjetten Responsible Business, kommer EY:s Sverigechef Magnus Kuchler tala om mångfald, inkludering och tillhörighet. Det kommer även finnas möjlighet att delta i workshops. Anja Vanhatalo, hållbarhetsansvarig på EY och Pamela Strinning, Director på EY SCO Consulting, kommer att hålla i en workshop om hybridarbete kopplat till jämställdhet.

–Möjligheterna till att själv skräddarsy sin arbetsdag har blivit allt större, och vanligare, efter pandemin. Fördelarna är många, men ju mer etablerat distansarbetet blivit desto tydligare utkristalliseras nackdelarna. Vi arbetar aktivt för att motverka en ojämlik arbetsplats, och där strävan efter utveckling och innovation alltid ska genomsyras av mångfald och inkludering, säger Anja Vanhatalo, hållbarhetsansvarig på EY i Sverige.

För andra året i rad ska Sveriges mest jämställda företag koras. SHE Index powered by EY är ett verktyg som hjälper företag att mäta och utveckla sitt arbete inom inkluderingsarbete. Företagen som rankas högst kommer att presenteras i slutet av konferensen.

Delta i konferensen på plats eller digitalt

Det finns olika sätt att ta del av de spännande samtalen under SHE Conference, antingen på plats på Nacka Strandmässa eller följa eventen i Oslo, Stockholm och Helsingfors digitalt. Mer information om biljetterna: sheconference.no/tickets-stockholm-2022