Press release

29 feb. 2024 Stockholm, SE

EY Doberman har fått utmärkelsen Årets Byrå

EY Doberman tar hem titeln som Årets Byrå 2024 inom kategorin tjänste- och produktdesign

Presskontakter
Jesper Almström

Regional Managing Partner, Nordics - Danmark, Finland, Norge, Sverige

Jesper leder vår nordiska verksamhet och arbetar med transaktioner inom en rad olika branscher, både lokalt och internationellt.

Linnéa Becker

Managing Director EY Doberman, Stockholm

Erfaren innovationsstrateg och förändringsledare på EY Doberman. Passionerad troende på designens kraft att forma magnetiska produkter och varumärken som transformerar företag.

Relaterade ämnen Digitalisering

Bransch- och kundstudien Årets Byrå 2024 är avgjord och EY Doberman tar hem titeln inom kategorin tjänste- och produktdesign. Det är en utmärkelse som värderas högt då den kartlägger kundnöjdhet. Utmärkelsen är ett bevis på att EY Doberman ytterligare stärker EY:s kompetens samt stöttar företagets kunder inom innovation, kundupplevelse och digital design.

Årets Byrå är Sveriges största bransch- och kundstudie för kommunikationsbyråer och kartlägger hur nöjda kunderna är. EY Doberman är enligt årets kartläggning bäst i kategorin ”Tjänste- och produktdesign”.

- Den här utmärkelsen är en framgång för hela EY och vi är alla mycket stolta över att kunderna uppskattar att arbeta med oss. Vi försöker varje dag att överträffa oss själva i det vi skapar för våra kunder. Det här är ett är ett kvitto på att vi varit framgångsrika med att hjälpa våra kunder att transformera deras verksamheter med fokus på innovation och design, säger Jesper Almström, Nordenchef på EY.

Sedan 2020 är EY Doberman en del av EY och tillsammans hjälper de kunderna med helhetslösningar som är innovativa, kreativa och affärsdriva. De gemensamma kompetenserna gör det möjligt att leda utvecklingen inom digital design och kundupplevelse.

- Vi är mycket hedrade över att ha utsetts till Årets Byrå, en utmärkelse som är extra betydelsefullt då den baseras på omdömen från våra kunder. Detta betyder mycket för våra medarbetare och är ett bevis på deras engagemang för att skapa fantastiska upplevelser. Vi ser att det finns ett behov av att skapa meningsfulla tjänster och produkter som engagerar människor, förmedlar en unik varumärkesupplevelse och tydligt sticker ut. Nu är detta viktigare än någonsin för att nå ut i den allt hårdare konkurrensen och bruset på marknaden, säger Linnéa Becker, Managing Director, EY Doberman Stockholm. 
 
Årets Byrå har genomförts av undersökningsföretaget Regi i över 20 år. Studien bygger på Nöjd Kund Index (NKI) och kategoriseras byråerna med de bästa totalresultaten vilka sedan nomineras till det årliga priset. Årets Byrå koras utifrån 15 områden. För 2024 har totalt över 1700 kommunikationsköpare utvärderat sina byrårelationer och data har samlats in om 236 byråer. Mer information om Årets Byrå.

EY Doberman är Årets Byrå i kategorin tjänste- och produktdesign

Medarbetare på EY Doberman som har mottagit priset "Årets Byrå"

EY Doberman tar hem titeln som Årets Byrå 2024 inom kategorin tjänste- och produktdesign. Fotograf:Jonas Borg