Press release

6 maj 2021

Ny undersökning: EY en av landets mest attraktiva arbetsgivare

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY kniper en sjätteplats i Randstads årliga Randstad Employer Brand Research. Placeringen innebär att EY är branschens, och en av hela Sveriges, mest populära arbetsgivare.

Presskontakt
EY Sverige

Revisions- och rådgivningsföretag

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world”- för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Relaterade ämnen Assurance Consulting Tillväxt

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY kniper en sjätteplats i Randstads årliga Randstad Employer Brand Research. Placeringen innebär att EY är branschens, och en av hela Sveriges, mest populära arbetsgivare.

Rekryterings- och bemanningsföretaget Randstad rankar årligen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Tusentals respondenter över hela landet får besvara ett antal frågor i Randstad Employer Brand Research, och enligt svenskarna är EY ett av Sveriges mest attraktiva företag att arbeta på.

–Det är fantastiskt att vi är topp 10, och dessutom bäst i klassen i kategorin finansiella tjänster. Digitaliseringen och rådande situation driver på utveckling och förändring av såväl arbetssätt som yrkesroller och kompetenser. Alla är mer än välkomna till oss på EY, säger Anna Svanberg, VD, EY Sverige.

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY hamnar på en sjätteplats i Randstad Employer Brand Research. De tre översta platserna knep IKEA, Essity och Sveriges Radio. 

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt Randstad Employer Brand Research 2021:

1. Ikea (1)
2. Essity (ny)
3. Sveriges Radio (5)
4. Volvo Cars (2)
5. Försvarets Materielverk (ny)
6. EY (ny)
7. Södra Skogsägarna (ny)
8. CGI (ny)
9. Volvo Group (3)
10. Systembolaget (ny)

För mer information, vänligen kontakta:
Oscar Forsman, PR-ansvarig, EY Sverige, 0766332695, oscar.forsman@se.ey.com

Fototgraf: Felix Gerlach