Press release

6 maj 2021

Vi är ett kunskapsvaruhus där medarbetarna är i fokus

EY går i bräschen som framtidens arbetsplats med medarbetarna i fokus. Hållbarhet, innovation och digitala lösningar är viktiga hörnstenar för framtidens arbetsgivare, liksom att ha roligt på jobbet. EY är en raket på Emplyer Branding-företaget Universums ranking, och dessutom bäst i branschen bland studenterna.

Presskontakt
EY Sverige

Revisions- och rådgivningsföretag

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world”- för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

EY går i bräschen som framtidens arbetsplats med medarbetarna i fokus. Hållbarhet, innovation och digitala lösningar är viktiga hörnstenar för framtidens arbetsgivare, liksom att ha roligt på jobbet. EY är en raket på Emplyer Branding-företaget Universums ranking, och dessutom bäst i branschen bland studenterna.

–Vi är ett kunskapsvaruhus och lever som vi lär genom att nyttja ny kunskap, ny teknologi och att hålla fokus på miljön.

Det globala rådgivnings- och revisionsföretaget EY har gjort en rejäl klättring på Universums lista, och enligt VD Anna Svanberg är det bara att lyfta på hatten för de insatser som görs av medarbetare runt om i landet. Läs intervjun med Anna Svanberg.