Press release

26 aug. 2021

Rush till EY under hösten

EY fortsätter locka medarbetare. I förra veckan välkomnades 387 nya kollegor över hela landet.

Presskontakt
EY Sverige

Revisions- och rådgivningsföretag

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world”- för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Relaterade ämnen Assurance Consulting Tillväxt

EY fortsätter locka medarbetare. I förra veckan välkomnades 387 nya kollegor över hela landet.

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY har till hösten rekryterat 387 nya medarbetare, varav 318 direkt från universitetet. Rekryteringarna är inom alla affärsområden, men en majoritet inom revision och redovisning. Under föregående höst och vår rekryterade EY totalt 489 medarbetare (348 nyexaminerade), vilket innebär att företaget under pandemin hittills välkomnat 876 nya kollegor. 

– Digitaliseringen, i kombination med rådande situation, driver på utveckling och förändring av såväl arbetssätt som yrkesroller. Därför är det oerhört kul att vi kunnat rekrytera i så stort antal. EY är ett ledande kunskapsföretag där du som medarbetare ska få bästa möjliga förutsättningar att excellera. Så till alla nya; varmt välkomna till EY, vi ser verkligen fram emot att tillsammans med er skapa en rolig, givande och utvecklande karriär, säger Anna Svanberg, VD på EY Sverige.

EY branschens mest populära arbetsgivare
Bland studenter är EY en av de mest attraktiva arbetsgivarna. I årets undersökning från Universum har cirka 63 500 studenter från hela norden listat sina drömarbetsgivare. EY är med i toppen bland ekonomistudenterna, endast slagna av Microsoft. EY finns också med på den nordiska listan över IT-studenternas och ingenjörernas mest attraktiva arbetsgivare. Bland IT-studenter hamnar EY på plats 17 och bland ingenjörerna på plats 30, och är för de sistnämnda därmed populärast i branschen.