Press release

18 nov. 2022

De gör upp om titeln som Stockholms främsta entreprenör

Den 25 november har tio framgångsrika entreprenörer från Stockholm och Uppsala chansen att ta emot utmärkelsen vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year 2022. Årets finalister utmärker sig i flertalet branscher, från samhällsgynnande teknologi inom elektrifiering och säkerhet till nytänkande produkter och tjänster inom ridsport, pension och transport.

Presskontakt
Carlos Esterling

Partner, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige och Sports Business Services

Intresserad av entreprenörskap, människor, marknad och ledarskap. Civilekonom och auktoriserad revisor. Fotbollsfantast. Varit tränare i fotboll och schack. Tre barn som är aktiva inom elitidrott.

Relaterade ämnen EY Entrepreneur Of The Year

Den 25 november har tio framgångsrika entreprenörer från Stockholm och Uppsala chansen att ta emot utmärkelsen vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year 2022. Årets finalister utmärker sig i flertalet branscher, från samhällsgynnande teknologi inom elektrifiering och säkerhet till nytänkande produkter och tjänster inom ridsport, pension och transport.

Efter en omfattande nomineringsprocess under hösten är det nu i november dags för regionfinaler av den svenska upplagan av världens främsta entreprenörsutmärkelse. 

- Vi har sett en tydlig trend kring hållbarhet och innovation hos finalisterna i EY Entrepreneur Of The Year de senaste åren. I det hårdare företagsklimat som råder med en ständigt föränderlig omvärld är det bolag som dessa vi behöver se upp till för inspiration, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Stockholm. 

Tio framgångsrika entreprenörer från Stockholm med omnejd och Uppsala kommer att göra upp om priserna i regionsfinalen under en galakväll den 25 november på Elite Marina Tower i Nacka. De entreprenörer som har chans att vinna och ta en plats i den nationella finalen i Stockholm är:

Läs om alla finalisterna i region Stockholm.

- Årets finalister i Stockholm representerar en rad olika branscher och bakgrunder men den gemensamma nämnaren bland bolagen är en otrolig entreprenörsanda där framtiden står i fokus. Den tekniska innovationsförmågan vi ser hos många av finalisterna har en stor betydelse i att driva både deras branscher och vårt samhälle framåt, säger Carlos Esterling.

Vinnarna i region Stockholm utses av en extern oberoende jury som består av juryordförande Pernilla Ramslöv, vd och grundare, NOX Consulting AB, Kristina Lindhe, vd och grundare, The Lexington Company, Patrik Andersson, affärsutvecklare, Serneke Invest, Noel Abdayem, vd och grundare, The Humble Co. AB, Douglas Roos, grundare, Vo2Cap och Jonas Bertilsson, COO, NOD Group. 
 
För mer information: eoy.se 
Pressbilder: flickr.com/eoy_sweden