Press release

15 nov. 2022

De gör upp om titeln som Västsveriges främsta entreprenör

Nu ska västra Sveriges mest framgångsrika entreprenörer utses. Den 22 november har tio entreprenörer från Västsverige chansen att ta emot utmärkelsen vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year 2022 i Göteborg. Bland finalisterna finns en stor bredd av verksamheter och många har gemensamt att de har ett fokus på hållbarhet samt innovation.

Presskontakt
Carlos Esterling

Partner, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i Sverige och Sports Business Services

Intresserad av entreprenörskap, människor, marknad och ledarskap. Civilekonom och auktoriserad revisor. Fotbollsfantast. Varit tränare i fotboll och schack. Tre barn som är aktiva inom elitidrott.

Relaterade ämnen EY Entrepreneur Of The Year

Nu ska västra Sveriges mest framgångsrika entreprenörer utses. Den 22 november har tio entreprenörer från Västsverige chansen att ta emot utmärkelsen vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year 2022 i Göteborg. Bland finalisterna finns en stor bredd av verksamheter och många har gemensamt att de har ett fokus på hållbarhet samt innovation.

Årets regionfinaler i Sverige av Entrepreneur Of The Year är nu i gång och västra Sverige är näst på tur. Efter en omfattande nomineringsprocess under hösten genomförs nu i november regionfinaler av den svenska upplagan av världens främsta entreprenörsutmärkelse. 

Tio framgångsrika entreprenörer från Västsverige kommer göra upp om priserna i regionsfinalen den 22 november i Göteborg. De entreprenörer som har chans att vinna och ta en plats i den nationella finalen i Stockholm är:


Läs mer om alla finalisterna i region Väst

- Nu är det dags att hylla våra västsvenska entreprenörer. Årets finalister kommer från olika branscher, men det som är gemensamt är att många har stort fokus på hållbarhet. Det är entreprenörer som driver spännande bolag med innovativa och unika produkter som ger något tillbaka till samhället. Juryn har en utmanade uppgift och vi får se vilka som kommer ta emot utmärkelsen under regionfinalen på Elite Park Avenyn, säger Sofia Ström, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Väst.

Vinnarna i region Väst utses av en extern oberoende jury som leds av juryordförande Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren och övriga jurymedlemmar är Magnus Larsson, grundare av Pincho Nation AB, Malin Persson, VD och ägare av Accuracy AB, Victor Halvarsson, VD och grundare av VANBRUUN AB, Magnus Dafgård, vice VD Gunnar Dafgård AB, Klementina Österberg, VD GU Ventures och Magnus Emilson, serieentreprenör och grundare av Visit Group. 
 
För mer information: eoy.se 
Pressbilder: flickr.com/eoy_sweden

För mer information, vänligen kontakta: 
Sofia Ström, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Väst, 073 040 43 97.